If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
VFTI аз забелязах че бая време си отседяхте там(не че има лошо ние се мотахме сумаи време :P ) защото с баща ми разглеждахме и фиатите (Бравото е страхотно :P ) после пак през Алфите и вие се любувахте на Spider-a
ма колеги,както каза колегата pooh има доста разлики и в екстериора и в интериора
1-волана
2 и много съществено-има скоростен лост а не "пера" зад волана
сигорно има и още доста но.....ТОВа е дез никакво значение
яка е няма спор, аз съм сигурно един от малкото който можеше да я тества смисъл предишния ден преди да откирят шоурума понеже бяхме там със колегите да връзваме озвучаването и успях да направя едно кръгче
Ох,жалко,че нямам време да ида да я видя... Затова пък сина ми иска да иде.Колеги,я кажете,нали няма да има проблеми едно 17-годишне пишлеме да нацъка снимки на колата? Или тия в салона ще правят проблеми...
яка е няма спор, аз съм сигурно един от малкото който можеше да я тества смисъл предишния ден преди да откирят шоурума понеже бяхме там със колегите да връзваме озвучаването и успях да направя едно кръгче
Май няма да й я продадат...
Но някой тук нали каза, че се гласила направо за Габриолет
Не знам по какви критерии са одобрявали купувачите на 8С, но само по немските автокъщи се продават няколко бройки. Верно - цените са солени, но ако има желаещи - не виждам защо не си я купят оттам. Справки: mobile.de
Comment